Пожежа у житловому будинку у Чернівцях: 38-річний власник квартири загинув

У суботу, 14 травня, у Чернівцях на вул. Д. Вишневецького у житловому будинку виникла пожежа, що охопила декілька квартир. Про це повідомляє Головне управління ДСНС у Чернівецькій області.

Загорання виникло в підвалі однієї з квартир, вхід в підвал був облаштований з цієї квартири. За попередніми висновками фахівців, причиною пожежі стало необережне поводження власника з вогнем.

Щільне задимлення, котре з підвалу вже поширилося всередину квартири, помітили сусіди та викликали рятувальників. На місце події прибули вогнеборці 3 державної пожежно-рятувальної частини міста Чернівці.

Увійшовши всередину квартири, вони виявили там тіло 38-річного власника помешкання. Через запізніле виявлення пожежі та повідомлення про неї, врятувати життя чоловіку вже було неможливо.

Вогнеборці ліквідували пожежу в тих межах, в яких застали її на момент прибуття. Тіло загиблого направили на судово-медичну експертизу для встановлення точної причини смерті.


Загалом упродовж вихідних днів у області сталася 21 пожежа, більшість із них – у житловому секторі. Крім того, рятувальники ліквідували пожежі на відкритій території та в автомобілях.

Реклама

Залишити коментар