За минулі вихідні на Буковині ліквідували 10 пожеж

Горіли складське приміщення, господарська будівля та нефункцірнуюче будівля цеху.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Чернівецькій області.

4 травня на спецлінію “101” надійшло повідомлення про пожежу у одному зі складських приміщень міста Чернівці. Пожежу помітив охоронець та одразу викликав рятувальників. Для ліквідації пожежі було направлено рятувальників групи пожежогасіння пожежно-рятувальної частини Аварійно рятувального загону спеціального призначення. Вогнеборці ліквідували пожежу на площі 20 кв.м.

Причина пожежі — коротке замкнення електромережі.

Того ж дня, у Чернівцях горіла мийка самообслуговування. На місце події було направлено рятувальників 1 державної пожежно-рятувальної частини. Площа пожежі склала 20 кв.м.

Причина пожежі — коротке замкнення бойлера.

В селі Білоусівка Сокирянської територіальної громади Дністровського району горіла господарська будівля. Пожежу помітив власник та викликав рятувальників.

На місце події прибули рятувальники державного пожежно-рятувального поста 8 державної пожежно-рятувальної частини та місцева пожежна охорона села Сербичани, які ліквідували пожежу на площі 70 кв.м.

Причина пожежі — коротке замкнення електричної проводки.

В селі Драчинці Мамаївської територіальної громади Чернівецького району сталася пожежа у нефункціонуючій будівлі колишнього цеху по виробництву тротуарної плитки.

Пожежу помітили очевидці та зателефонували на спецлінію “101”, рятувальники 9 державної пожежно-рятувальної частини та місцева пожежна охорона села Драчинці. Площа пожежі склала 40 кв.м.

Причина — коротке замкнення електромережі.

Також пожежі мали місце у місті Чернівці та Чернівецькому районі. Горіло сміття на відкритій території та сміттєві контейнери.

Площа пожеж склала 300 кв. м. 1 кв.м. та 5 кв.м. та була ліквідована рятувальниками.

Реклама

Залишити коментар