На Буковині слідчі поліції затримали водія, який спричинив моторошну ДТП з потерпілим

Уночі 8 червня до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Рудка. Для встановлення обставин події на місці пригоди працювали співробітники відділення № 3 (м. Заставна) Чернівецького райуправління поліції.

Правоохоронці попередньо встановили, що 38-річний водій автомобіля «Mitsubishi Outlander», в адміністративних межах села Рудка, не впорався з керуванням, допустив з’їзд авто в кювет з подальшим перекиданням.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 42-річний пасажир отримав численні тілесні ушкодження. Медики госпіталізували потерпілого жителя села Кострижівка до реанімаційного відділення лікарні.

Крім цього, правоохоронці встановили, що кермувальник, на момент скоєння дорожньо-транспортної пригоди, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Поліцейські затримали чоловіка в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Транспортний засіб співробітники поліції вилучили та помістили на арешт-майданчик.

За вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 статті 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння)) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар