Поліціянти Буковини повідомили про підозру містянину у вчиненні крадіжки смартфона

Співробітники Чернівецького районного управління поліції встановили та затримали особу зловмисника, який шляхом вільного доступу з їдальні місцевого ліцею викрав мобільний телефон 10-річного учня. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

8 лютого до поліції звернулася жителька міста Чернівці та повідомила, що невідома особа, перебуваючи у приміщенні їдальні місцевого ліцею, викрала мобільний телефон її сина. Сума завданих збитків становить понад 4000 гривень.

Поліцейські провели низку оперативно-розшукових заходів і за їх результатами встановили особу зловмисника. Ним виявився 49-річний місцевий житель.

Правоохоронці затримали чернівчанина в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

За клопотанням поліцейських суд обрав чернівчанину запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Досудове розслідування триває.

Реклама

Залишити коментар