На Буковині судитимуть чоловіка за порушення правил адміністративного нагляду

41-річний житель села Лунка, який притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння шахрайства, не мав права покидати місце проживання відповідно до постанови суду. Однак попри цю заборону він самовільно залишив домівку без попередження поліцейських. Наразі дізнавачі поліції завершили за цим фактом досудове розслідування. Чоловіку загрожує до шести місяців арешту.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Чернівецької області.

У результаті досудового розслідування поліцейські встановили, що буковинець, не виконуючи постанову Герцаївського районного суду та перебуваючи під адміністративним наглядом, самовільно покинув домівку. 

Знаючи про встановлені тимчасові обмеження і заборони (з 22:00 по 06:00 мав перебувати вдома, двічі на місяць приходити у відділення поліції та не покидати територію району без відома поліцейських), порушник не перебував за місцем проживання з серпня по листопад минулого року. Про свій переїзд до Чернівців, де постійно змінював адреси проживання, чоловік не повідомив правоохоронців та не відмічався у них. 

Під процесуальним керівництвом Герцаївського відділу Чернівецької оружної прокуратури дізнавачі поліції завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду. 

Буковинцю інкримінують вчинення кримінального проступку, передбаченого частиною 1 статті 395 (Порушення правил адміністративного нагляду) Кримінального кодексу України. 

Реклама

Залишити коментар