Поліціянти затримали чоловіка, підозрюваного у крадіжці велосипеда у Чернівцях

Співробітники Чернівецького районного управління поліції встановили особу зловмисника, який шляхом вільного доступу з подвір’я будинку загального користування викрав, залишений без нагляду, двоколісний транспортний засіб.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Увечері 4 травня до поліції звернувся 31-річний житель міста Чернівці та повідомив, що невідома особа з подвір’я будинку де він проживає, викрала велосипед «CUBE» вартістю 850 євро.

Слідчо-оперативна група Чернівецького РУП та працівники патрульної поліції провели низку оперативно-розшукових заходів і за їх результатами встановили особу зловмисника. Ним виявився 22-річний місцевий житель. Правоохоронці вилучили у чернівчанина викрадене чуже майно.

Поліціянти затримали зловмисника в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Суд задовольнив клопотання правоохоронців та обрав чоловіку запобіжний захід – тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Реклама