У Чернівцях відбудеться науково-практична конференція “Рак грудної залози, обрані питання “PRO”

Місце проведення наукових засідань та виставки фармацевтичних компаній: м. Чернівці, вул. Головна, 140, КМЦ ім. І. Миколайчука. Захід буде проведено в змішаному форматі оффлайн/онлайн.

У рамках конференції заплановані прямі включення з операційних, проведення майстер-класів та обговорення найактуальніших питань у веденні пацієнтів. Для участі в конференції запрошено лекторів різних спеціальностей для обговорення мультидисциплінарного підходу та пошуку найкращого рішення в кожному клінічному випадку.

До участі в якості слухачів запрошуються лікарі спеціальностей анестезіологія, онкологія, онкогінекологія, онкохірургія, патологічна анатомія, променева терапія, хірургія, та лікарі інших спеціальностей.

Вказаний захід є загальнодоступним та вільним для лікарів, спеціалістів медичної сфери діяльності, представників фармацевтичних компаній, асоціацій, благодійних організацій, фондів, органів місцевого самоврядування та державної влади. У конференції планується участь більше 500 спеціалістів.

Зареєстрованим учасникам конференції будуть надані методичні рекомендації, інформаційні матеріали та сертифікат учасника.

З питань щодо участі у науково-практичній конференції звертатись до ТОВ «Ворлдсервіс Груп», яке є профільним технічним організатором конференції тел. 067 209 69 07

Реєстрація на сайті: www.medfest.org.ua

Реклама