Поліціянти задокументували незаконний видобуток гравійно-піщаної суміші у Чернівецькому районі

13 липня, в селі Мамаївці співробітники поліції викрили місцевого жителя, який займався незаконним видобутком корисних копалин. За цим фактом слідчі відділення № 2 (м. Кіцмань) Чернівецького РУП розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Під час здійснення превентивних заходів на території обслуговування, дільничний офіцер відділення № 2 (м. Кіцмань) Чернівецького районного управління поліції в селі Мамаївці викрив 39-річного місцевого жителя, який нелегально видобував корисні копалини з русла річки Прут. На місце інциденту для документування правопорушення прибула слідчо-оперативну цього ж відділення. Поліціянти встановили, що чоловік за допомогою екскаватора «Ford» завантажував гравійно-піщану суміш на вантажівку «Mercedes-Benz Actros» з метою подальшого транспортування. При цьому порушник не мав відповідних документів для законного здійснення такої діяльності.

поліцейські задокументували незаконний видобуток гравійно-піщаної суміші у чернівецькому районі

Правоохоронці вилучили транспортні засоби і вантаж та готують клопотання до суду про накладення на них арешту. Триває досудове розслідування.

Реклама

Залишити коментар