На Буковині поліціянти задокументували дві ДТП з потерпілими

У селі Романківці Дністровського району внаслідок аварії, травмувався 76-річний пасажир автомобіля «Fiat». Інша дорожньо-транспортна пригода трапилася в селі Давидівка – постраждав неповнолітній мотоцикліст. За цими фактами правоохоронці розпочали кримінальні провадження та встановлюють всі обставини автопригод.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

3 липня, на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що по одній із вулиць у селі Романківці Дністровського району сталася дорожньо-транспортна пригода.

Працюючи на місці ДТП, співробітники відділення поліції № 1 (м. Сокиряни) Дністровського районного відділу поліції попередньо з’ясували, що 62-річна жителька міста Коломия не впоралася з керуванням легковика «Fiat» та допустила зіткнення з припаркованим автомобілем «Ford Transit». У результаті зіткнення травмувався 76-річний пасажир автомобіля «Fiat», лікарі госпіталізували його до медичного закладу.

Цього ж дня, ще одна аварія трапилася у селі Давидівка Чернівецького району. Працівники відділення поліції № 1 (м. Сторожинець) ЧРУП попередньо встановили, що 33-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Audi», не надав перевагу в русі та допустив зіткнення з мотоциклом марки «Shineray», під керуванням 16-річного односельчанина.

Внаслідок ДТП неповнолітній мотоцикліст отримав травми голови. Екіпаж швидкої медичної допомоги доставив потерпілого до лікарні.

Відомості про вказані факти ДТП слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають досудові розслідування.

Шановні учасники дорожнього руху будьте відповідальними – дотримуйтесь Правил дорожнього руху. Бережіть себе і не наражайте на небезпеку оточуючих!

Реклама

Залишити коментар