На Вижниччині поліціянти затримали торговця амфетаміном

27 травня співробітники Вижницького районного відділу поліції задокументували протиправні дії 37-річного чоловіка, який займався розповсюдженням наркотиків. За вчинене порушнику загрожує позбавлення волі від шести до десяти років з конфіскацією майна. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за незаконне зберігання наркотиків буковинцем, з метою припинення розповсюдження наркотичних і психотропних речовин на території району, співробітники Вижницького РВП провели низку оперативних заходів.

Під час слідчих дій правоохоронці задокументували декілька фактів збуту наркотичних речовин 37-річним жителем селища Берегомет. Відповідно до висновку експертизи збута речовина містить у своєму складі психотропну речовину амфетамін.

Поліцейські затримали порушника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

на вижниччині поліцейські затримали торговця амфетаміном

Наразі слідчі поліції вже повідомили чоловікові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частинами 1, 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та звернулися до суду з клопотанням про обрання фігуранту запобіжного заходу.

Триває досудове розслідування.

Процесуальне керівництво вказаного провадження здійснює Вижницька окружна прокуратура.

Реклама

Залишити коментар