На Буковині слідчі поліції розслідують обставини двох аварій, одна з них – зі смертельним наслідком

На Вижниччині внаслідок зіткнення мотоцикла «Mustang» з електроопорою 45-річний буковинець отримав травми, несумісні з життям. Ще одна автопригода, в якій травмувалася неповнолітня дівчина-пішохід, трапилася цього ж дня у Чернівцях. Наразі за обома фактами ДТП поліцейські розпочали кримінальні провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Учора, 27 квітня, до поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Чортория трапилася дорожньо-транспортна пригода з потерпілим.

Для з’ясування обставин ДТП на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Вижницького районного відділу поліції. Правоохоронці попередньо встановили, що 45-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом «Mustang», допустив зіткнення з електороопорою.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди мотоцикліст отримав численні тілесні ушкодження та помер на місці пригоди. Тіло загиблого поліцейські направили для проведення судово-медичної експертизи.

Цього ж дня ще одна автопригода трапилась по вулиці Сторожинецькій в обласному центрі.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції. Попередньо поліцейські з’ясували, що 60-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Daewoo Lanos», допустив наїзд на 15-річну дівчину-пішохода, яка переходила вулицю у невстановленому місці.

У результаті ДТП неповнолітня чернівчанка отримала травми. Лікарі швидкої медичної допомоги госпіталізували потерпілу до лікарні.

Слідчі поліції внесли відомості про дорожньо-транспортні пригоди до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 та 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар