“PORT FAIRY SPRING MUSIC FESTIVAL” – у Чернівцях виступить відомий австралійський гітарист-віртуоз

«PORT FAIRY SPRING MUSIC FESTIVAL» – один з найпрестижніших і найпопулярніших музичних фестивалів в Австралії, у якому, як і в багатьох інших, завжди бере участь і здобуває найвищі перемоги всесвітньовідомий австралійський гітарист-віртуоз українського походження – Олександр Цибульський.

Про це повідомляють у Чернівецькій обласній філармонії ім. Д. Гнатюка.

Захоплюючий світ музичного мистецтва різних епох, стилів, континентів, культур – відкриватиме 2 квітня Олександр Цибульський на фестивалі «SOUNDS OF BACH», виступаючи вперше перед Чернівецькими слухачами. Неповторно-унікальну програму підготував гітарист Олександр Цибульський, виконавську майстерність якого високо цінують «за плавність, граціозність, витонченість, емоційну енергію» (Herald-Times- США) та «чуйну віртуозність і вивищеність (TheAge – Мельбурн). Олександр Цибульський вищу музичну освіту здобував у США, виступав на TEDx з доповідями про музичну освіту, номінант нагороди ARIA, постійний член журі престижних міжнародних фестивалів. Концертну діяльність поєднує з волонтерською у сфері музики та викладанням в Мельбурнській консерваторії.

Сам виконавець в інтерв’ю зазначив, що він народився у Рівному, але дуже полюбляє Чернівці, а грати почав у 12 років

“Настільки я люблю Рівне, але Чернівці – це щось особливе. Завжди хотів сюди повернутись і ніколи не думав, що повернусь сюди з концертом. А ми опинились в Австралії з мамою, наприкінці 1989 р.”, – розповів відомий гітарист-віртуоз

Захід відбудеться 2 квітня, о 18.30, у Чернівцях, в Залі органної і камерної музики, у виконанні Олександра Цибульського звучатимуть твори Баха, Вівальді, П’яццоли, Астуріаса, Лобоса, Боккеріні та інших відомих композиторів.

Реклама

Залишити коментар