У Сторожинці сталася ДТП з потерпілими

Дорожньо-транспортна пригода трапилася уночі 31 березня в місті Сторожинець. У результаті зіткнення автомобіля “ВАЗ-2101” з припаркованим “Volkswagen”, травмувалися двоє місцевих жителів. За цим фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Повідомлення про ДТП по вулиці Богдана Хмельницького у Сторожинці надійшло до поліції уночі 31 березня. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції № 1 (м. Сторожинець) Чернівецького райуправління поліції.

Правоохоронці попередньо встановили, що 30-річний місцевий житель, керуючи автомобілем “ВАЗ-2101”, допустив зіткнення з припаркованим авто “Volkswagen”.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди водій та його 42-річний пасажир отримали тілесні ушкодження. Медики госпіталізували потерпілих до лікарні.

За фактом ДТП слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар