Слідчі поліції Чернівецької області розслідують обставини двох аварій з потерпілими

1 березня на автодорозі “Н-10”, в адміністративних межах села Магала, внаслідок перекидання автомобіля «Hyundai Accent» 41-річний пасажир отримав тілесні ушкодження. Ще одна автопригода, в якій травмувався 66-річний чоловік трапилася цього ж дня в селі Молниця. Наразі за обома фактами ДТП слідчі поліції розпочали кримінальні провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Учора до поліції надійшло повідомлення про те, що на автодорозі “Н-10”, в селі Магала трапилася аварія з потерпілим.

Для з’ясування обставин ДТП на місце події негайно виїхали співробітники Чернівецького районного управління поліції, слідчо-оперативна група відділення № 6 (м. Новоселиця) та патрульні поліцейські. Правоохоронці попередньо встановили, що 47-річний житель села Бояни, керуючи автомобілем “Hyundai Accent”, не впорався з керуванням, допустив з’їзд авто з проїжджої частини дороги з подальшим перекиданням.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди 41-річний пасажир отримав тілесні ушкодження. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні.

Цього ж дня ще одна автопригода з потерпілим трапилась в селі Молниця Чернівецького району.

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення № 4 (м. Герца) та працівники Чернівецького районного управління поліції. Попередньо поліцейські з’ясували, що 66-річний житель села Банчени, керуючи автомобілем “Opel Vectra”, допустив зіткнення з автомобілем “ЗАЗ”, під керуванням 27-річного жителя села Горбова.

У результаті аварії травмувався водій іномарки. Лікарі швидкої медичної допомоги госпіталізували потерпілого до лікарні.

Слідчі поліції внесли відомості про дорожньо-транспортні пригоди до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії.

Реклама

Залишити коментар