ГПУ: Юрій Борисов – член злочинного угрупування Януковича

Генеральний прокурор Юрій Луценко під час брифінгу заявив журналістам, що у вівторок, 21 серпня, заступник колишнього голови “Укргазвидобування” Юрія Борисова Тамразов був затриманий правоохоронцями і йому було повідомлено про підозру за ст. 256 (сприяння учасникам злочинних організацій) Кримінального кодексу. 

Йому пропонують угоду про співпрацю зі слідством у справі розслідування діяльності злочинної організації екс-президента Віктора Януковича .

“Немає справи Тамразова, є велика справа організованого злочинного угрупування Януковича в його економічній частині”, – наголосив Юрій Луценко.

За його словами, слідство підозрює екс-керівника “Укргазвидобування” Юрія Борисова і його заступника Олексія Тамразова в участі у злочинній схемі привласнення коштів при продажу скрапленого газу в 2014 році в особливо великих розмірах.

Як відомо, екс-керівника ПАТ “Укргазвидобування” Юрія Борисова нардеп Оксана Продан називає своїм кумом. До того ж, її чоловік, секретар Чернівецької міськради Василь Продан.підтвердив, що Борисов донедавна тривалий час був зареєстрований в одній з їхніх квартир у Чернівцях.

Реклама

Залишити коментар