Екс-заступника чернівчанина Борисова затримали на хабарі $200 тисяч

Колишнього першого заступника голови правління ПАТ «Укргазвидобування» Олексія Тамразова при спробі дати хабар в розмірі $200 тис. прокурору ГПУ за сприяння у знятті арешту з майна, затримали правоохоронці.

Про це повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко на своїй сторінці у Facebook.

“Після заяви про пропонування хабара і отримання доказів затримано колишнього першого заступника голови правління ПАТ «Укргазвидобування» Тамразова при спробі дати неправомірну вигоду в розмірі 200 тис. дол прокурору ГПУ за сприяння у знятті арешту з майна у кримінальному провадженні, пов’язаному діяльністю злочинної організації Януковича В.Ф.”, – йдеться у повідомленні посадовця.

Прес-секретар Юрія Луценка Лариса Сарган у себе на сторінці у Facebook написала, що хабар передавався від колишнього керівника «Укргазвидобування».

Як відомо, Олексій Тамразов – колишній заступник керівника ПАТ “Укргазвидобування”  Юрія Борисова, людини, яку нардеп Оксана Продан називає своїм кумом. До того ж, її чоловік, секретар Чернівецької міськради Василь Продан.підтвердив, що Борисов донедавна тривалий час був зареєстрований в одній з їхніх квартир у Чернівцях.

 

Реклама

Залишити коментар