Молодь від 18 до 25 років може укласти річний контракт із ЗСУ під час воєнного стану

Громадяни України віком від 18 до 25 років мають можливість укласти контракт зі Збройними силами України на строк в один рік під час дії воєнного стану. Після завершення контракту вони гарантовано можуть звільнитися. Важливим аспектом є те, що кожен охочий має право самостійно обирати як спеціальність, так і місце служби.

Про це повідомляє Чернівецький ОТЦК та СП.

Служба за контрактом пропонує низку переваг. Зокрема, при підписанні першого контракту військовослужбовці отримують одноразову матеріальну допомогу у розмірі від 24 тисяч гривень. Також надаються компенсації за піднайом житла, можливість отримання компенсації на 50% від першого внеску за кредитом на купівлю житла, пільги на комунальні послуги, медичне забезпечення та інші соціальні гарантії.

Перед початком служби всі новобранці проходять відповідну підготовку, тривалість якої залежить від обраної військово-облікової спеціальності.

Для отримання детальної інформації про наявні вакансії у військових частинах, умови проходження служби та допомогу фахівців у Територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки, можна звертатися за телефоном: 06316152 28.

Реклама

Залишити коментар