19 чернівецьких шкіл отримають нових керівників: міська рада оголосила конкурс

У Чернівцях оголосили кадровий конкурс на заміщення посад директорів 19 закладів загальної середньої освіти. Відповідне оголошення опублікували на сайті Чернівецької міської ради.

На посаду керівника закладу можуть претендувати громадяни України, які вільно володіють державною мовою, мають вищу освіту (ступенем не нище магістра). Також в претендентів на вакантні посади має бути стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності та стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Повний перелік документів необхідних для участі у конкурсі, можна переглянути на сайті Чернівецької міської ради за посиланням: http://chernivtsy.eu/portal/32/chernivetskyj-miskyj-golova-vidpovidno-do-rishennya-miskoyi-rady-vid-30-03-2021-roku-152-povidomlyaye-pro-provedennya-konkursu-na-posady-dyrektoriv-zakladiv-zagalnoyi-serednoyi-osvity-138284.html

Визначені документи подаються особисто. Заяви  приймають до 19 травня 2021 року за адресою: м. Чернівці, Центральна площа, 1, відділ з питань кадрової роботи, каб. 305, (тел. 575913, Стецюк Л.М., [email protected]).

Протягом п’яти робочих днів з дня завершення строку подання документів для участі в конкурсі, комісія перевіряє подані документи щодо відповідності установленим вимогам та приймає рішення про допущення або недопущення до участі у конкурсі.

Перелік осіб, допущених до участі у конкурсному відборі, оприлюднять на офіційному вебпорталі Чернівецької міської ради.

Конкурс проведуть у два етапи: І етап – тестування та вирішення ситуаційних завдань;  ІІ етап – публічна презентація перспективного плану розвитку загальної середньої освіти.

Реклама

Залишити коментар