Слідчі поліції повідомили жителю Дністровського району про підозру у крадіжці велосипеду

Фігурант таємно викрав двоколісний транспортний засіб жителя обласного центру. Співробітники Чернівецького районного управління поліції розшукали порушника та задокументували його протиправні дії. За скоєне чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

На початку липня цього року до поліції надійшло повідомлення від 33-річного жителя Чернівців. Чоловік розповів, що невідома особа із під’їзду будинку де він проживає, викрала велосипед «AGGRESSOR GT». Сума збитків, завданих заявникові, становить майже 8 тисяч гривень.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Чернівецького районного управління поліції встановили особу крадія. Ним виявився 23-річний житель Новоселиці. Правоохоронці вилучили у фігуранта викрадене чуже майно.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар