На Буковині сталася ДТП у якій травмувався мотоцикліст

Аварія трапилась учора, 18 липня, на площі у Кельменцях. Внаслідок зіткнення мотоцикла з автомобілем травми отримав 16-річний буковинець. Медики доправили потерпілого до лікарні для необхідної допомоги. За фактом ДТП слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Для з’ясування обставин на місці події працювала слідчо-оперативна група Дністровського районного відділу поліції. Попередньо поліцейські встановили, що 34-річний водій автомобіля «ВАЗ-2101», виїжджаючи з стоянки, не надав перевагу в русі та допустив зіткнення з мотоциклом «Spark», під керуванням 16-річного жителя села Оселівка.

У результаті аварії неповнолітній мотоцикліст отримав тілесні ушкодження. Бригада швидкої медичної допомоги доправила хлопця до лікарні, де надала йому відповідну допомогу без госпіталізації.

Відомості про ДТП слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікуючими ознаками ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

Реклама

Залишити коментар