Минулої доби п’ятеро буковинців стали жертвами шахраїв

Загальна сума збитків, завданих жителям Чернівецького району, становить майже 144 тисячі гривень. За фактами шахрайських дій відносно буковинців слідчі поліції проводять досудові розслідування. 

Прл це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Учора, 9 травня, до відділення поліції № 5 (м. Глибока) Чернівецького РУП із заявою про шахрайство звернулася 43-річна жителька села Кам’янка. Заявниця розповіла, що у одному із месенджерів їй надійшло повідомлення про можливість отримання грошової допомоги. Після того, як жінка перейшла за посиланням їй зателефонував невідомий, якому вона назвала конфіденційні дані. У подальшому з банківського рахунку буковинки зникло 24 тисячі гривень.

Того ж дня жертвами шахрайства стали ще четверо буковинців. Дізнавшись персональні дані аферисти перерахували з банківських рахунків двох 35-річних жительок Глибоки 19 та 14 тисяч гривень.

Також внаслідок протиправних дій шахраїв 45-річний мешканець села Василів втратив з банківської картки 65 тисяч гривень, а житель села Динівці – майже 22 тисячі гривень.

Відомості про вказані факти поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Наразі тривають досудові розслідування.

Реклама

Залишити коментар