За минулу добу на Буковині поліцейські задокументували дві аварії з потерпілими

У селі Добринівці внаслідок зіткнення сільськогосподарського транспортного засобу з деревом травмувався 45-річний пасажир. Також цього ж дня у селі Іванківці трапилася аварія, під час якої отримав травми 17-річний водій мопеда. Наразі слідчі поліції встановлюють всі обставини та причини автопригод.

Про це повідомляє відділ комунікаіцї поліції Чернівецької області.

Учора, 4 травня, на спецлінію  «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілим у селі Добринівці. 

Для з’ясування обставин на місці аварії працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №3 (м. Заставна) Чернівецького РУП. Попередньо правоохоронці встановили, що 56-річний місцевий житель, керуючи мотоблоком «Zuber», допустив наїзд на дерево.

У результаті ДТП травмувався 45-річний пасажир, житель села Шипинці. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні для надання необхідної допомоги.

Цього ж дня ще одна автопригода трапилася у селі Іванківці Дністровського району. На місці інциденту слідчо-оперативна група Дністровського районного відділу поліції попередньо встановила, що 35-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz», зіткнувся з мопедом «Honda Dio» під керуванням 17-річного буковинця.

Унаслідок інциденту неповнолітній місцевий житель отримав травми. Екіпаж швидкої медичної допомоги доставив потерпілого до лікарні.

За обома фактами ДТП слідчі поліції розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Реклама