Поліцейські оперативно встановили та затримали буковинця, ймовірно причетного до крадіжки майна

Житель Чернівецького району таємно проник та викрав з будинку заявника мобільний телефон і гроші. Правоохоронці оперативно розшукали та задокументували протиправні дії фігуранта. Наразі за цим фактом слідчі поліції проводять досудове розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Учора, 29 квітня, до відділення поліції №2 (м. Кіцмань) Чернівецького райуправління поліції звернувся 81-річний житель села Мамаївці. Чоловік розповів поліцейським, що невідома особа таємно проникла до його будинку та викрала мобільний телефон і кошти.

Співробітники поліції провели низку розшукових заходів і за їх результатами встановили особу порушника. Ним виявився 16-річний мешканець села Гаврилівці. Правоохоронці вилучили речові докази та затримали крадія у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України.

Відомості про подію слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо: відповідно до внесених змін в законодавство, в Україні посилили відповідальність за вчинення крадіжок в умовах воєнного стану. Ці злочини прирівнюються до тяжких незалежно від вартості викраденого.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар