Навіщо потрібний смарт-годинник Samsung з сім-картою

Більшість «розумних» годинників припускають з’єднання зі смартфонами та іншими гаджетами за допомогою технології Bluetooth, що дозволяє виводити на екран девайсу повідомлення та іншу інформацію.

При цьому існують смарт-годинники з сім-картою, які виходять далеко за рамки пристроїв даного сегменту. Одним з найбільш популярних годинників з «сімкою» є девайси південнокорейського бренду Samsung, які випускаються в декількох лінійках і мають ряд переваг.

Різновиди смарт-годинника Samsung з sim-картою

Даний тип пристроїв передбачає наявність слота для розміщення фізичної сім-карти, що дозволить годинникам також виконувати функції телефону. Звичайно, повноцінно вони його не замінять, але в деяких випадках будуть дуже доречними. Такий смарт-годинник можна умовно розділити на три категорії:

  • спортивні;
  • для дорослих;
  • для дітей.

Спортивний смарт-годинник з сімкою володіють всіма функціями таких девайсів, при цьому вони оснащуються ударостійким корпусом, який також витримує вплив вологи. Наявність сім-карти дозволяє вам спілкуватися за допомогою годинника прямо під час тренувань.

Дорослі моделі з sim-картою мають весь необхідний набір функцій, а наявність фізичної сімки забезпечує постійний зв’язок у прямому сенсі «на відстані витягнутої руки». Що стосується годинників для дітей, батьки не тільки зможуть тримати постійний зв’язок з дитиною, але й визначать її розташування GPS.

Додаткові функції смарт-годинника Samsung з сім-картою

Ось кілька опцій, які пропонують такі годинники:

  • можна відразу зателефонувати будь-якому абоненту без необхідності використання смартфона;
  • можливість приймання/відхилення дзвінків;
  • користувач може приймати повідомлення прямо на годинник, а також надсилати їх за допомогою сенсорного екрана;
  • забезпечується прямий доступ до Інтернету.

І ще один важливий момент. Розумний годинник з сімкою дає можливість встановити в них сім-карту одного оператора, тоді як у смартфоні буде підключений тариф іншої компанії, що дозволить значно заощадити на відмінностях засобів зв’язку.

Замовити фірмовий смарт-годинник Samsung, а також інші товари південнокорейського бренду ви зможете на сайті брендового магазину samsungshop.com.ua

Реклама

Залишити коментар