У Чернівецькій області будуть застосовані обмеження електроенергії для юридичних споживачів

Упродовж усієї доби в енергосистемі зберігається дефіцит електроенергії. Причина – пошкодження, завдані ракетними ударами росіян, електростанції не можуть виробити достатньо електроенергії, щоб покрити всі потреби споживачів.

Про це повідомляє “Чернівціобленерго”.

Диспетчерський центр «Укренерго» вимушений третю добу поспіль залучати аварійну допомогу від енергосистем європейських країн. Просимо всіх споживачів ощадливо споживати електроенергію. А промисловість – максимально залучати імпорт електроенергії та використовувати альтернативні джерела живлення.

23 квітня, з 18:00 до 22:00 для бізнесу та промисловості були застосовані графіки обмеження потужності по всіх регіонах. Таким чином вдалося зменшити навантаження на мережі у вечірні години максимального споживання.

24 квітня розпорядженням регіонального диспетчерського центру «Укренерго» також будуть застосовані графіки обмеження потужності почергово до підприємств Чернівецької області з 17:00 до 22:00.

Для побутових споживачів краю графіки обмежень вводити НЕ планується. Але заклик заощаджувати електроенергію стосується усіх споживачів.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар