У Нижніх Синівцях поліціянти задокументували ДТП з потерпілою

21 квітня у с. Нижні Синівці трапилася аварія. Унаслідок зіткнення двох мотоциклів постраждала пасажирка, 17-річна буковинка. З травмами голови медики госпіталізували дівчину до лікарні. За фактом ДТП слідчі поліції розпочали кримінальне провадження. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Для з’ясування обставин і причин аварії на місце події виїхала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції. Попередньо правоохоронці встановили, що 18-річний водій мотоцикла «Senke» не впорався з керуванням і під час руху зіткнувся із 17-річним водієм мотоцикла «Geon GNS». У результаті аварії постраждала жителька с. Верхні Синівці.

У Чернівецькому районі поліцейські задокументували ДТП з потерпілою

З травмами голови буковинку госпіталізували медики для надання відповідної допомоги. 

У Чернівецькому районі поліцейські задокументували ДТП з потерпілою

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування. 

Поліціянти Буковини закликають велосипедистів та мотоциклістів неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху

З настанням весни на дорогах збільшилася кількість двоколісного транспорту. Правоохоронці нагадують водіям: щоб безпечно рухатися на автошляхах, необхідно суворо та ретельно дотримуватися вимог ПДР. 

Відповідно до Правил дорожнього руху, рухатися дорогою на велосипедах дозволяється особам, які досягли 14-річного віку, мототранспортом – з 16 років (після отримання відповідного посвідчення водія).

Співробітники поліції Буковини закликають водіїв двоколісних транспортних засобів бути обачними та неухильно дотримуватись правил безпеки на дорозі:

•перед виїздом перевіряйте справність всіх деталей транспортного засобу, особливо гальм;

•забезпечте себе належним екіпіруванням (шоломами, наколінниками, налокітниками) та світловідповертальними елементами на одязі;

•подбайте, щоб на велосипеді у темну пору доби й за умов поганої видимості був встановлений та увімкнений ліхтар, а на мотоциклі – фара;

•дотримуйтеся безпечної дистанції під час руху;

•обирайте допустиму швидкість на дорогах під час руху.

Також правоохоронці звертаються до батьків неповнолітніх велосипедистів та мотоциклістів: переконайтеся, що ваші діти добре засвоїли Правила дорожнього руху, а також володіють усіма засобами захисту (шоломами, наколінниками, налокітниками).

Реклама

Залишити коментар