Перед судом постане буковинець за нелегальне зберігання та реалізацію психотропних речовин

Фігурант методом «закладок» збував наркотики в обласному центрі Буковини. Наразі слідчі поліції зібрали обґрунтовані докази вини чоловіка, завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт до суду. За вчинення наркозлочину йому загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

19 лютого цього року Чернівецького районного управління поліції задокументували протиправну діяльність 26-річного чоловіка.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що житель Лужан шляхом «закладок» розповсюджував у Чернівцях заборонену психотропну речовину – PVP. У результаті документування протиправних дій співробітники поліції виявили та вилучили у фігуранта 10 зіп-пакетів із наркотичними засобами.

За нелегальне зберігання та реалізацію психотропних речовин перед судом постане житель Чернівецького району

Речові докази співробітники поліції направили на проведення експертизи до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. Її результати засвідчили, що вилучене містить у своєму складі особливо небезпечну психотропну речовину – PVP, обіг якої в Україні заборонений.

За нелегальне зберігання та реалізацію психотропних речовин перед судом постане житель Чернівецького району

Згідно з таблицею затвердженої наказом МОЗ України загальна маса вилученої психотропної речовини належать до великих розмірів.

Наразі слідчі Чернівецького районного управління поліції завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом відносно чоловіка до суду для розгляду.

Фігуранту інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснювала Чернівецька окружна прокуратура.

Реклама