У Чернівцях поліціянти повідомили чоловіку про підозру у вчиненні низки кримінальних правопорушень

Співробітники Чернівецького районного управління поліції викрили та задокументували протиправну діяльність раніше судимого чернівчанина, який підозрюється у вчиненні злочинів проти власності громадян і зберіганні наркотиків у великих розмірах. За скоєне в умовах дії воєнного стану фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що раніше засуджений 34-річний житель обласного центру причетний до таємного викрадення товару з одного із магазинів обласного центру та майна із квартир жителів Чернівців.

У одному із помешкань фігурант заволодів майном власника – відкрито. Серед викраденого: одяг, взуття, гроші, сумки та інше. Загальна сума збитків, завданих заявникам становить понад 45 тисяч гривень.

Також працівники поліції з’ясували, що буковинець незаконно зберігав, для власного вживання, особливо небезпечну психотропну речовину – PVP, обіг якої в Україні заборонений. Згідно із таблицею, затвердженої наказом МОЗ України, загальна маса вилученої психотропної речовини відноситься до великих розмірів.

Правоохоронці затримали чоловіка у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Наразі слідчі Чернівецького райуправління поліції повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених:

– ч. 4 ст. 186 (Грабіж);

– ч. 4 ст. 185 (Крадіжка);

– ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Чернівецька окружна прокуратура. Досудове розслідування триває.

Реклама

Залишити коментар