Поблизу кордону з Румунією прикордонники затримали трьох чоловіків

Оперативні співробітники Чернівецького прикордонного загону продовжують активні заходи з виявлення та ліквідації каналів незаконного переправлення осіб через державний кордон України.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Днями прикордонники здійснили успішну реалізацію оперативної інформації про можливу протиправну діяльність на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби “Порубне”.

Групу “туристів”, яка складалася з трьох жителів Львівської, Донецької та Запорізької областей, затримали за 300 метрів до держрубежу. Під час затримання порушники намагалися вдатися до втечі, але і ця спроба зазнала фіаско.

Згодом охоронці кордону встановили, що кожен з затриманих заплатив невідомим особам по 8 тисяч євро за незаконний “туристичний маршрут” до Румунії.

Наразі оперативні співробітники загону встановили осіб, які організували незаконний перетин кордону та направили до Нацполіції повідомлення за статтею 332 Кримінального кодексу України. Відомості внесені до ЄРДР. Триває пошук організаторів.

За злісну непокору та спробу порушення державного кордону на затриманих складено протоколи за статтями 185-10 та 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Реклама

Залишити коментар