За минулу добу на Буковині сталися 4 пожежі: є постраждалий

На туриторії Чернівецької області рятувальники ліквідували 4 пожежі, на одній з них травмувався чоловік, а під час іншої евакуювали 12 осіб.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Чернівецькій області.

5 лютого в місті Хотин Хотинської територіальної громади Дністровського району в житловому будинку стався вибух газоповітряної суміші з подальшим горінням. Почувши, що сталося, сусіди зателефонували на спецлінію 101, а чоловік, котрий проживав у цьому будинку, кинувся самотужки гасити пожежу. 

Йому вдалося ліквідували пожежу до прибуття вогнеборців. Проте, під час гасіння чоловік травмувався. Потерпілого з опіками госпіталізували до лікувального закладу міста Хотин. 

Увечері у місті Чернівці виникла пожежа в офісно-виробничому приміщені. Площа пожежі склала 150 кв. м. 

Оскільки існувала загроза перекидання полум’я на зблоковану будівлю готелю, вогнеборці евакуювали звідти 12 людей. До ліквідації пожежі залучались працівники трьох пожежно-рятувальних підрозділів міста. 

Від знищення вогнеборці врятували 2 будівлі — офісно-виробниче приміщення та зблокований готель. Попередня причина пожежі — коротке замкнення. 

Також минулої доби рятувальники ліквідували пожежу в обласному центрі та у селі Чагор Чагорської територіальної громади Чернівецького району.

Реклама

Залишити коментар