У Чернівцях суд взяв під варту чоловіка підозрюваного у вчиненні хуліганства

Перебуваючи у приміщенні магазину, житель обласного центру завдав декілька ударів металевою палицею по голові відвідувачу. Поліціянти задокументували протиправні дії та наразі вже повідомили порушнику про підозру. За вчинення такого злочину йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Увечері 21 листопада на спецлінію «102» надійшло повідомлення про вчинення хуліганських дій в одному із магазинів міста Чернівці.

Для з’ясування обставин на місце події одразу виїхали слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції, співробітники патрульної поліції та спецпризначенці РПОП. Правоохоронці встановили, що 44-річний місцевий житель, перебуваючи в приміщенні одного із магазинів, вчинив конфлікт, під час якого наніс металевою палицею тілесні ушкодження 30-річному жителю Хмельницької області.

Поліціянти затримали чоловіка в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Речові докази з місця інциденту правоохоронці вилучили та направили на дослідження до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Суд задовольнив клопотання співробітників поліції та обрав порушнику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Реклама

Залишити коментар