У Чернівцях поліцеянти викрили буковинця, який підозрюються у пограбуванні місцевої жительки

За відкрите заволодіння чужим майном, вчинене в умовах воєнного стану, порушнику загрожує до 10 років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

До поліції надійшло повідомлення, що на одній із вулиць обласного центру невідомий напав на чернівчанку. Зловмисник застосував до 50-річної жінки газ сльозогінної та дратівливої дії, штовхнув її на землю, вихопив з рук потерпілої сумочку і втік з місця події.

у чернівцях поліцейські викрили буковинця, який підозрюються у пограбуванні місцевої жительки

Оперативники Управління карного розшуку ГУНП, Чернівецького РУП, кінологи і патрульні поліцейські одразу розпочали пошуки зловмисника. У результаті злагоджених дій правоохоронців вдалося швидко встановити особу зловмисника. Ним виявився 17-річний житель села Стара Жадова Чернівецького району.

у чернівцях поліцейські викрили буковинця, який підозрюються у пограбуванні місцевої жительки

Правоохоронці провели санкціонований обшук за місцем проживання хлопця, під час якого виявили сумку, банківські картки потерпілої, одяг в якому був на момент вчинення злочину тощо. Речові докази поліцейські вилучили та направили для проведення відповідних експертиз.

Наразі слідчі Чернівецького районного управління поліції повідомили буковинцю про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України та готують клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Чернівецька окружна прокуратура.

Триває досудове розслідування.

Реклама

Залишити коментар