У Чернівецькій області поліціянти задокументували ДТП з потерпілою

У селі Припруття внаслідок наїзду транспортного засобу «Mercedes-Benz» травми отримала 33-річна буковинка. Наразі за цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження та встановлюють всі обставини автопригоди.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Сьогодні, 15 травня, в селі Припруття трапилася дорожньо-транспортна пригода. Працюючи на місці події, співробітники Чернівецького районного управління поліції встановили, що місцева жителька виїжджала на велосипеді з прилеглої вулиці на головну дорогу, де в цей час їхав автомобіль «Mercedes-Benz». Водій легковика допустив наїзд на велосипедистку.

У результаті аварії буковинка отримала травми. Медики госпіталізували потерпілу до лікарні для надання допомоги.

Поліцейські задокументували ДТП з потерпілою велосипедисткою у Чернівецькому районі

Слідчі поліції внесли відомості про автопригоду до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі триває досудове розслідування. Досудове розслідування триває.

Правоохоронці закликають усіх учасників дорожнього руху неухильно дотримуватись правил безпеки на дорозі. А також рекомендують пішоходам і велосипедистам користуватися світлоповертальними елементами на одязі у темний час доби та в умовах погіршеної видимості.

Реклама

Залишити коментар