Шахраї під виглядом допомоги виманили у буковинки 47 тисяч гривень

Жертвою шахрайської афери стала 51-річна жителька міста Вижниця. Довірившись шахраям жінка втратила понад 47 тисяч гривень. Наразі за цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження та розшукують осіб причетних до протиправних дій.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

13 травня до поліції із повідомленням про шахрайство звернулася 51-річна жителька міста Вижниця. Заявниця повідомила поліціянтам, що під приводом отримання фінансової допомоги в одному із месенджерів, перейшла за посиланням та ввела всі необхідні реквізити її банківського рахунку. В результаті чого невідомі особи шахрайським шляхом заволоділи грошима жінки у сумі понад 47 тисяч гривень.

За вказаним фактом співробітники поліції розпочали кримінальне провадження, передбачене статтею 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Правоохоронці застерігають: будьте уважними та обачними, не переходьте за сумнівними посиланнями, не вводьте реквізити платіжних карток та конфіденційну інформацію на підозрілих вебсайтах, а також в жодному випадку не перераховуйте грошей на рахунки невідомих вам людей.

Реклама

Залишити коментар