Бразильський футбольний клуб змінив назву на “Маріуполь” та гратиме у кольорах української команди

Це триватиме до того часу, поки “приазовці” не зможуть повернутися до рідного міста та відновити виступи в чемпіонаті України.

Бразильський “Бател” потужно підтримав футбольний клуб “Маріуполь”, який через повномасштабне вторгнення російських окупантів був змушений призупинити свої виступи в чемпіонаті України.

Команда з міста Гуарапуава, де найбільша українська діаспора в Латинській Америці (близько 75% населення українського походження), повідомила, що гратиме під назвою та у кольорах “Маріуполя”.

Це триватиме допоки азовський клуб не матиме можливість повернутися до рідного міста та поновити свої виступи в українській першості.

“19 березня 2022 року “Маріуполь” повинен був зіграти з “Колосом” на домашньому стадіоні імені Володимира Бойка за 57,3 км від кордону з Росією. Але той матч так і не було проведено. Його стадіон перетворився на руїни, і команда припинила своє існування. Без жодних прогнозів щодо повернення на поле. Ось уже рік, як “Маріуполь” не з’являється ні на полі, ні за його межами. “Бател” прийме назву та кольори клубу “Маріуполь” і подбає про команду, поки та не зможе повернутися додому. Маріуполь – символ стійкості українського народу та нації”, – йдеться в пості бразильського клубу, який виступає у Серії С.

Реклама

Залишити коментар