У Чернівецькій області поліціянти розслідують ДТП, в якій загинув водій

23 квітня, в адміністративних межах села Суховерхів, внаслідок зіткнення двох автомобілів травми не сумісні з життям отримав 78-річний чернівчанин. За вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження та встановлюють всі обставини автопригоди.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

На місці аварії працювали співробітники відділу злочинів у сфері транспорту Слідчого управління області та слідчо-оперативна група відділення № 2 (м. Кіцмань) Чернівецького райуправління поліції. Поліціянти попередньо з’ясували, що 78-річний водій автомобіля «Dacia Logan» на автодорозі «М-19», зіткнувся з автівкою «Citroen Jumpy», під керуванням 32-річного жителя Тернопільської області.

У Чернівецькому районі поліцейські розслідують дорожньо-транспортну пригоду, в якій загинув кермувальник

Внаслідок ДТП водій автівки «Dacia Logan» від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події, а його 60-річну пасажирку зі струсом головного мозку госпіталізували до лікарні. 30-річну пасажирку іншого транспортного засобу лікарі оглянули та відпустили додому.

Відомості про дорожньо-транспортну пригоду слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Реклама

Залишити коментар