На Буковині в заметах застрягли дві швидкі: вибралися завдяки рятувальникам

На Буковині під час негоди застрягли дві машини швидкої. Вибралися завдяки рятувальникам. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Чернівецькій області.

5 квітня на спецлінію 101 надійшло повідомлення про те, що у селі Хряцька Герцаївської територіальної громади Чернівецького району внаслідок погіршення погодних умов автомобіль швидкої, поспішаючи на виклик, не зміг далі проїхати на переметеній ділянці дороги. На допомогу медикам прибули рятувальники. Працівники 13 державної пожежно-рятувальної частини дісталися до пацієнта, забрали хворого та транспортували його до карети швидкої медичної допомоги. У подальшому хворого доставили до лікувального закладу. 

Також минулої доби рятувальники виїжджали на допомогу медикам у Дністровському районі. Автомобіль швидкої, поспішаючи до пацієнта, не зміг проїхати переметену ділянку дороги на відрізку автошляху в межах населених пунктів Круглик-Жилівка Дністровського району. Рятувальники 7 державної пожежно-рятувальної частини виїхали на місце події та відбуксирували карету швидкої допомоги на ділянку дороги, де водій швидкої міг продовжити рух самостійно.

Реклама

Залишити коментар