На Буковині судитимуть чоловіка за вчинення наркозлочину: йому загрожує до 3 років позбавлення волі

У січні цього року слідчі відділення №2 (м. Хотин) Дністровського районного відділу поліції спільно з колегами обласного Управління боротьби з наркозлочинністю викрили протиправну діяльність жителя міста Хотин, який зберігав наркотичні засоби без мети збуту. Наразі правоохоронці завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт відносно порушника до суду. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

“Здійснюючи заходи, спрямовані на протидію незаконному обігу наркотичних речовин, працівники поліції викрили 46-річного буковинця, який незаконно зберігав наркотики для власного вживання. Зі слів фігуранта, наркотичні засоби він придбав на одному із каналів Інтернет-мережі. Під час спілкування з правоохоронцями порушник добровільно видав зіп-пакети із речовинами, ззовні схожими на наркотичні.

Згідно із висновками експертів, вилучені речовини є небезпечним наркотичними засобоми – амфетаміном та канабісом, обіг яких в Україні обмежений та заборонений.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Дністровської окружної прокуратури завершили досудове розслідування. Буковинцю інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

За вчинення протиправних дій обвинуваченому загрожує позбавлення волі до трьох років.” – йдеться у повідомленні.

Реклама

Залишити коментар