Хотіли перелізти через інженерні споруди: на Буковині затримали ще 16 ухилянтів

Впродовж вихідних прикордонники Чернівецького загону припинили 10 випадків незаконного порушення кордону та затримали 16-х громадян України, які поза пунктами пропуску намагалися потрапити до Румунії й Молдови.

Так, минулої ночі, троє мешканців Івано-Франківської області вирішили перевірити на пильність прикордонний наряд відділу «Порубне». У подорож чоловіки взяли теплі спортивні речі, захисні рукавиці та засоби навігації. Усіх трьох «ухилянтів» затримали під час спроби подолати інженерні споруди на українсько-румунському кордоні. Один з чоловіків поранив руку та пошкодив одяг у результаті небезпечних нічних прогулянок у прикордонні.

Поряд з цим, впродовж вихідних охоронці кордону відділів «Кельменці», «Герца» та «Селятин» у дев’яти випадках затримали ще 13-х військовозобов’язаних, які в незаконний спосіб намагалися перетнути державний рубіж. Порушниками кордону виявилися мешканці Чернігівської, Волинської, Харківської та Чернівецької областей.

Усіх правопорушників було доставлено до прикордонних підрозділів для притягнення до відповідальності за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Реклама

Залишити коментар