Скандальне будівництво на Шептицького. Мерська коаліція приросла голосами ЄС, СН, “Нарконтролю” та “Рідного міста”

Забудовнику, який планує звести багатоквартирний житловий будинок у історичному ареалі Чернівців по вулиці Шептицького 7, депутати міської ради сьогодні таки продовжили договір оренди землі.

За таке рішення проголосували 25 депутатів. Окрім промерської коаліції, необхідні для прийняття рішення голоси додали також політичні антагоністи -депутати з фракцій “ЄС”, “Слуга народу”, “Народний контроль” та “Рідне місто”.

У результаті, від будівництва постраждають три ліцеї, учні яких залишаться без спортивного майданчика, адже на його місці буде багатоповерхівка, вважає Тетяна Шепелько, депутатка Чернівецької міської ради, фракція “Пропозиція”

“Всупереч законодавству про охорону культурної спадщини, всупереч інтересам дітей, громади, вони це зробили. Чудово усвідомлюючи. що договір із забудовником закінчився ще у жовтні 2022 року і ніяких підстав його поновлювати не було, – наголосила Тетяна Шепелько в коментарі ТВА. – І не відповідає дійсності брехня Клічука про те, що коли забудовник збудує там 2 будинки між ними буде розташований майданчик, на якому зможуть займатися три школи. Це неправда тому що за вимогами ДБН це буде прибудинкова територія двох будинків і жодне ОСББ, жодний інвестор, який купить там квартири, не пустить на свою прибудинкову територію школи для того, щоб діти займалися там фізичною культурою.””

Реклама

Залишити коментар