ДТП на Буковині: постраждала дитина

Учора, 12 січня, у селі Чудей сталася автопригода. Під час зіткнення двох автомобілів постраждали двоє учасників аварії, серед яких 10-річна дитина. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Попередньо поліцейські встановили, що 32-річна водійка автомобіля “Volkswagen” не впоралася з керуванням та допустила зіткнення з “ВАЗ 21012”, під керуванням 31-річної місцевої жительки.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди тілесні ушкодження отримала 10-річна пасажирка іномарки та кермувальниця “ВАЗу”. У дівчинки лікарі діагностували забій щелепи, після огляду медичних працівників її відпустили додому, а водійку з травмами голови госпіталізували до лікарні.

Слідчі поліції внесли відомості про автопригоду до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Реклама

  • Доброго дня,я за кермом з 1986 року і бачу нинішніх ,,водійок,,-просто жах… Звідки машини,та хай,але воно з ,,набутими,,губами не дивиться ні в ліво,ні в право,водійські посвідчення купило,а їздити не купило..От і страждають невинні….Слава Богу всі живі

Залишити коментар