До чотирьох років ув’язнення за хабар та підроблені документи: на Буковині судитимуть харків’янина

На Буковині судитимуть харків’янина за надання хабара правоохоронцям і використання підроблених документів Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

У жовтні минулого року у селі Тереблече на контрольно-пропускному пункті відділу “Порубне” під час проходження митного контролю 40-річний житель міста Ізюм пред’явив прикордонникам документи з ознаками підробки та запропонував хабар правоохоронцям за безперешкодний перетин українського кордону. Винуватцю загрожує позбавлення волі до чотирьох років.

У результаті досудового розслідування слідчі поліції ГУНП в Чернівецькій області з’ясували, що порушник  використовував фальшиві документи, а також намагався надати неправомірну вигоду у сумі 1100 доларів США працівникам прикордонної служби, щоб незаконно перетнути державний кордон.

Під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури поліцейські скерували обвинувальний акт щодо ухилянта до суду для розгляду.

Чоловіку інкримінують вчинення кримінальних правопорушень, передбачених:

– частинами 1, 3 та 4 статті 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів);

– частиною 1  статті 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Реклама

Залишити коментар