На Буковині в рамках проєкту «НЕ сам на сам» організували свято для дітей

В очікуванні подарунків та див. Саме такий настрій у наших дітей у переддень різдвяно-новорічних свят. Приємні несподіванки, ігри, знайомства та подарунки від св.Микола отримали дітки Чернівецької, Мамаївської та Хотинської громад в рамках проєкту «НЕ сам на сам». Під час зустрічей їхні учасники відчули особливий дух Різдва, познайомилися з традиціями святкування цього найсвітлішого у році свята на Буковині, пограли в розвиваючі ігри та скуштували різдвяних смаколиків. І найприємніше те, що у діток, які приїхали до нас з Харкова і Херсона, Маріуполя та Луганська, інших міст, зруйнованих російськими військами, засяяли очі і радісна усмішка з’явилася на їхніх обличчях.

Проєкт «НЕ сам на сам: надання психосоціальної, інформаційної та культурно-освітньої підтримки дорослим та дітям, які постраждали від російської військової агресії» стартував у серпні 2022 року. Даний проєкт – це той крок, який робить громадянське суспільство України на шляху до перемоги, об’єднуючись та об’єднуючи усіх тих, хто постраждав від російської агресії, насамперед, ВПО. В рамках проєкту реалізовуються такі напрямки діяльності: психосоціальна допомога, цикли інформаційно-навчальних та культурно-інтеграційних заходів, а також заходи для дітей та батьків з дітьми. 

Тривалість проєкту – півроку. Географія проєкту – Чернівецька, Мамаївська та Хотинська ТГ. Даний проєкт реалізовується Благодійним Фондом «Суспільні ресурси та ініціативи» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Реклама

Залишити коментар