18 нових автомобілів поповнили автопарк буковинських поліцейських

У рамках візиту на Буковину Голова Нацполіції України Ігор Клименко вручив представникам структурних і територіальних підрозділів ГУНП в Чернівецькій області ключі від службових автомобілів, сертифікати на квартири, відомчі заохочувальні відзнаки та спеціальні звання поліції. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Голова відомства передав представникам буковинської поліції ключі від 18 службових автомобілів. Зокрема, 14 – отримали поліцейські офіцери десяти територіальних громад, 3 – представники інших підрозділів ГУНП в Чернівецькій області, а позашляховик – бійці КОРДу.  

Поповнення автопарку стало можливим завдяки реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади». Транспортні засоби обладнані всім необхідним для виконання службових обов’язків поліцейських. 

Також у рамках сьогоднішньої зустрічі Ігор Клименко вручив двом спецпризначенцям буковинської поліції сертифікати від службових квартир. Також правоохоронці отримали спеціальні звання, відомчі відзнаки і нагороди. 

Реклама

Залишити коментар