Ворожий ракетний удар по Миколаєву та по об’єкту критичної інфраструктури Вінниччини: головне за ніч

Вночі, проти 11 листопада ворожі війська завдали ударів в житлову будівлю Миколаєва. Руйнування – від 5 до 1 поверху. Є загиблі. Також росіяни здійснили обстріл Вінницької області. Про це повідомляють обласні військові адміністрації.

Ворог не припиняє обстрілів підрозділів Сил оборони вздовж усієї лінії зіткнення. Продовжує завдавати ударів по критичній інфраструктурі та помешканнях цивільного населення, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни.

Вночі окупанти обстріляли житловий квартал Миколаєва. Одна з ракет влучила у п’ятиповерхівку. Руйнування – від 5 до 1 поверху. За попередньою інформацією двоє загиблих та двоє поранених. Пошуково-рятувальна операція триває. Про це повідомив у Telegram міський голова Олександр Сєнкевич.

Також, уночі, проти 11 листопада росіяни обстріляли об’єкт критичної інфраструктури Вінницької області. На місці працюють рятувальні служби. Жертв немає. Повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Борзов.

Загалом протягом минулої доби російські окупанти завдали один ракетний та 17 авіаційних ударів, здійснили майже 100 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Від цих злочинних дій постраждали райони близько 20 населених пунктів Харківської, Луганської, Донецької, Дніпропетровської, Запорізької та Миколаївської областей.

Російські загарбники продовжують грабувати населені пункти, з яких відступають. ЗСУ продовжують просування лінії фронту ближче до лівого берега. 9 листопада ЗСУ звільнили 13 населених пунктів Херсонщини: Дудчани, П’ятихатки, Борозенське, Садок, Безводне, Іщенку, Костромку, Краснолюбецьк, Калинівське, Бобровий Кут, Безіменне і Благодатне. Загарбники ж намагаються врятуватися втечею з правобережної Херсонщини водночас  пошкоджуючи лінії електропередач, інші елементи транспортної та критичної інфраструктури Херсонської області. Повідомили в Генштабі. 

Реклама

Залишити коментар