Суд заарештував Богуслаєва на два місяці

Шевченківський райсуд Києва в понеділок, 24 жовтня, обрав президенту корпорації “Мотор Січ” В’ячеславу Богуслаєву запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на два місяці.

Про це повідомляє пресслужба СБУ у Телеграмі.

“За клопотанням Служби безпеки України та Офісу генерального прокурора Шевченківський районний суд обрав запобіжний захід для президента АТ «Мотор Січ» у вигляді тримання під вартою. Протягом наступних 60 днів, поки слідчі СБУ здійснюватимуть досудове розслідування, він не зможе вийти з ізолятора”, – йдеться в повідомленні.

Крім президента «Мотор Січі», аналогічний запобіжний захід обрано для керівника одного із департаментів цього підприємства, якого також затримала СБУ.

23 жовтня Служба безпеки України затримала президента АТ «Мотор Січ» В’ячеслава Богуслаєва та начальника департаменту зовнішньоекономічної діяльності цього підприємства, їх підозрюють у колабораційній діяльності та пособництві державі-агресору.

Це затримання відбулося в рамках кримінального провадження щодо незаконного постачання з боку «Мотор Січ» товарів військового призначення для російської штурмової авіації.

Служба безпеки України опублікувала аудіозаписи телефонних розмов Богуслаєва, які підтверджують його співробітництво з росією.

Реклама

Залишити коментар