Муніципальні депутати 18 округів Москви й Петербурга публічно закликали путіна піти у відставку

Сьогодні, 12 вересня, муніципальні депутати 18 округів Москви та Петербурга підписали публічне звернення з вимогою до російського диктатора владіміра путіна піти у відставку.

Про це повідомила муніципальна депутатка Семенівського округу Петербурга Ксенія Торстрем у Twitter.

“Ми, муніципальні депутати Росії, вважаємо, що дії президента В.В. Путіна завдають шкоди майбутньому Росії та її громадянам. Вимагаємо відставки Володимира Путіна з посади президента РФ”, – йдеться у тексті петиції.

Також російська депутатка закликала підписати інших муніципальних депутатів цю петицію.

“Муніципальні депутати з 18 різних округів Москви, Петербурга та Колпіно вимагають відставки Путіна. Текст петиції короткий, нікого не “дискредитує”. Якщо ви мундеп і хочете приєднатися – ласкаво просимо”, – пише Торстрем.

До слова, депутати муніципального округу у Петербурзі 7 вересня звернулися до Держдуми з пропозицією висунути звинувачення у держзраді проти путіна – за те, що він розв’язав війну з Україною, а погано зробив у результаті самій росії.

Аналогічне звернення 9 вересня ухвалила рада депутатів Ломоносовського муніципального округу в Москві. Вони звернулася до путіна з проханням про складання повноважень президента рф.

Майже усі депутати, які проголосували за звернення до держдуми про держраду путіна, отримали виклик у поліцію, де їх звинувачують у “дискредитації” влади.

Реклама

Залишити коментар