Благодійний фонд «Об’єднані перемагати» спільно із Ювенальною превенцією ГУНП в Чернівецькій області надав гуманітарну допомогу постраждалим від війни дітям

Благодійний фонд «Об’єднані перемагати» на чолі з Володимиром Малишем разом із працівниками Ювенальної превенції ГУНП в Чернівецькій області передали дітям, що потребують допомоги, продуктові набори, шкільне приладдя, одяг тощо.

До Володимира Малиша, засновника благодійного фонду «Об’єднані перемагати», звернулася працівниця Ювенальної превенції ГУНП в Чернівецькій області Юлія Олексюк: у Вижницькому районі Чернівецької області є сім’я, яка дуже потребує допомоги – батько загинув на фронті, залишилося двоє дітей. БФ «Об’єднані перемагати» передав малечі загиблого воїна продуктові набори, солодощі, одяг, шкільні ранці та канцелярію.

«Юлія – моя сусідка, ми росли разом, дружимо. Вона знає, що я займаюся волонтерською діяльністю, тож вона подзвонила мені щодо цієї родини. Ювенальна превенція також займається опікуванням дітей, кому потрібна допомога, – є не лише списки таких людей, а й розуміння, що саме їм потрібно. Деяким родинам буває вкрай важко – іноді немає навіть одягу. А я знаю, що в моїх силах допомогти цій сім’ї. Чого не було на складі фонду – закупили окремо. Вдалося навіть дістати одяг на весь сезон для діток», – розповів Володимир Малиш.  

За словами засновника фонду «Об’єднані перемагати», необхідну гуманітарну допомогу було відправлено до місцевого відділку поліції Вижницького району, там її забрали працівники та передали дітям.

«Метою даної акції було допомогти дітям, чиє щасливе дитинство було затьмарене страшними реаліями війни, адже наша спільна підтримка принесла багато користі та стала причиною дитячих посмішок. Нехай наші діти якомога довше залишаються дітьми – безтурботними, веселими, радісними. Хочеться побажати, щоб кожна дитина була здорова й оточена турботою батьків. Разом ми зробимо усе, щоб українські діти якнайскоріше повернулися до безтурботного мирного життя в квітучій Україні», – прокоментувала акцію на офіційній сторінці Facebook Ювенальна превенція ГУНП в Чернівецькій області.

Це вже не вперше, коли Ювенальна поліція звертається до благодійного фонду «Об’єднані перемагати» – раніше надавали гуманітарну допомогу діткам-сиротам, дітям загиблих поліцейських на фронті (близько 10 сімей), розвозили по Чернівецькій області продуктові набори, іграшки тощо.

«Якщо малозабезпечені сім’ї – робили акцент на продуктах харчування: по 3 кг макаронів, рису, гречки, гороху, інших круп, 3 літри олії, солодощі, печиво; також надавали гігієнічні набори – гелі для душу, вологі серветки, інтимна гігієна, шампуні; побутову хімію; одяг; взуття; якщо дитина маленька – іграшки, підгузки», – поділився Володимир. – «Також надавали гуманітарну допомогу одній з військових частин на території Чернівецької області – побутова хімія, гігієнічні набори, консерви. Наш фонд звернувся до Володимира Яромія, директора Aroma Perfume Ltd, щоб нам надали побутову хімію, туалетний папір тощо».    

Нагадаємо, напередодні навчального року благодійний фонд «Об’єднані перемагати» влаштував дітям-переселенцям справжнє свято – із аніматорами, розвагами, смаколиками та подарунками до школи. До влаштування заходу долучилися не лише громадські організації, а й ресторан Rivoli.

«На свята, яке ми проводили діткам-переселенцям у прихистку до 1 вересня, ресторан привіз смаколики – піцу, картоплю фрі, компот. Rivoli завжди допомагає: наприклад, ресторан надав страви для продажу на аукціоні, коли збирали кошти на «бандеромобіль» для ЗСУ. Ми тоді продавали каву, чизбургери, гамбургери, соки, компоти, піцу, фрукти й таке інше. Більш того, ресторан Rivoli за час війни надав 13 600 вечерь до прихистку», – прокоментував Володимир Малиш.

Зауважимо, що саме фонд Володимира Малиша «Об’єднані перемагати» опікується прихистком для переселенців ОКУ «Чернівецького обласного центру соціально-психологічної допомоги» (Садгора). Наразі у ньому проживає близько трьохсот осіб, майже 100 з них – діти різного віку

Реклама

Залишити коментар