Псують покриття: на дорогах держзначення Буковини посилять контроль за пересуванням вантажівок

В умовах війни популярність західного напрямку зросла врази. Частина експорту та імпорту проходить і через Буковину. Що суттєво збільшує трафік вантажного транспорту. А системне недотримання перевізниками габаритно-вагових норм негативно впливає на стан дорожнього покриття та ускладнює рух автошляхами. Про це повідомляє САД Чернівецької області.

За участі заступника начальника САД Юрія Бучки, керівника Відділу державного нагляду (контролю) у Чернівецькій області Віталія Пономаренка, працівників профільних відділів Служби та представників підрядної організації відбулась спільна нарада.

Під час робочої зустрічі обговорили питання щодо габаритно-вагового контролю. Зокрема, йшлося про визначення першочергових місць функціонування стаціонарних та пересувних вагових комплексів на ділянках доріг держзначення Чернівецької області.

Визначені основні місця, де буде здійснюватися державний контроль за пересуванням вантажівок. Відповідно, будуть внесені зміни до схеми організації дорожнього руху та встановлено додаткові дорожні знаки.

Реклама

Залишити коментар