Облагороджують ставок: на Сокирянщині місцеві жителі власним коштом створюють зону відпочинку

У селі Грубна на Сокирянщині жителі облаштовують місце відпочинку для рибалок та сімей з дітьми на місцевому ставку. Це власна ініціатива мешканців, повідомляє Сокирянська міська рада.

Така ідея виникла у небайдужого жителя села Грубна – Павла Єрмолайовича Слєпцова. Чоловік, об’єднавши навколо себе небайдужих жителів села – Валерія Кравчука, Олександра Дікова, Олександра Барабанова, Григорія Овчиннікова, Івана Дубовікова, Віктора Фомінова, Віктора Тимчука, Григорія Дубовікова, Якова Потапова та Василя Макотрова, взялись за благоустрій одного із місцевих ставків.

Василь Макотров, який вже перебуває на заслуженому відпочинку, віддав на спільну справу місячну пенсію.

Власними зусиллями, організувавши техніку та роботу, небайдужі жителі села Грубна менше ніж за 4 дні навели лад на ставку, який в майбутньому планують перетворити на затишний об’єкт дозвілля для дорослих та дітей.

Як зауважує староста села Раїса Кривоносова, в планах ентузіастів населеного пункту – найближчим часом здійснити благоустрій території водного об’єкта, облаштувати місця для відпочинку, висадити декоративні кущі та квіти.

Реклама

Залишити коментар